Kahvikuppia lopetellessa

Runoilija hilipatihippan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:44

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hippa. Mikä sinä olet?

(En aina huomaa tekstejä kommentoidun, joten jos en kiitä tai kuittaa tai sano mitään, niin se ei suinkaan tarkoita, ettenkö arvostaisi kommenttia.)
 

Loppujen lopuksi
et merkinnyt mitään
juuri mitään, sanoin
"Minäkin olen pahoillani
ettei tämä toiminut"
Join kahvini rauhassa loppuun
halusin nähdä ajatko minut pois
vai nautitko tilanteesta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin kylmä tunnelma runossasi. Hyvin kirjoitettu.

Tässä on tunnetta, johon voi tarttua. Pystyy aistimaan ja näkemään tilanteen. Upeasti kasattu kokonaisuus!

Piinallinen tilanne, hyvin kuvattu

Kovia sanoja...surullinen runo

Auts.

Tunnetta väreilevä runonen,
pinnan alla tuntuu jotakin tekstiä enemmän... kuitenkin.

wow mitä vahvuutta!

Niin, sanattoman lausahdus vaikeassa tilanteessa.
Hyvä!

Vähän ikävempiä juttuja.
Kylmä, mutta kutkuttava runo. Piste on lyöty, mutta silti odotetaan kumpi luovuttaa ensin - hienoa. Muutenkin pidän runoistasi.
Jee! :)
 

Käyttäjän kaikki runot