Seksiaddikti

Runoilija hilipatihippan

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:44

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hippa. Mikä sinä olet?

(En aina huomaa tekstejä kommentoidun, joten jos en kiitä tai kuittaa tai sano mitään, niin se ei suinkaan tarkoita, ettenkö arvostaisi kommenttia.)
 

Tahdon syödä
molemmilta puolin aitaa
ja naapurin Liisaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No jopas jotakin! :D Toivottavasti on kivat naapurit.

Haha, heti hymyilytti tämä runo.:) Hienoa työtä, niin kuin muutkin runosi.

Tää sai mut nauramaan ääneen, joskus tekee vaan niin mieli...

Tää oli hauska :D

Tämä on kyllä niin hyvä :D Tuli totaalinen naurukohtaus viimeisen lauseen kohdalla.

hmm.... =o)

Senkin ahmatti:)

Tämä on hyvä, kuvaava oikein oivallisesti addiktia.

Ai että, saitpas minut hymyilemään! xD Ihana!

Onkohan naapurisi lukenut tämän?
En tiedä. Täytynee kirjoittaa paperille ja pudottaa postiluukusta.
Ihmiselo ei ole aina helppoa. :) Ihana runo.
:)
On hyvä kun jokin naurattaa yhtäkkiä ääneen! Niin hauska ja rehti vissiin : )
Kiitos :D
Uteliaisuus pitää virkeänä. Tämä on jopa virkistävä runo
:)
Hauska Runo :)
muuten seksiadikti on ihan oikea sairaus ja niille on olemassa ainakin Helsingissä oma "AA" tyyppinen kerho:")
googletin joskus xD mutta itse olen sitä mieltä, että ihmisiä on erilaisia. Antaa kaikkien kukkien kukkia.
Jep, on toki. Tekstini ei ole tarkoitettu heidän mollaamiseksi, mutta niin ei kukaan ole tekstiä tulkinnutkaan. Ehkä nimenä voisi olla myös ahmatti.
Kippis! Hyvä! 
:)
 

Käyttäjän kaikki runot