pilvien väliin

Runoilija minunenkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tasan ei käy onnenlahjat.
 

kun katsoo kauemmas
ja yrittää päästä johonkin

ylemmäs, ylemmäs
ja pian ei mikään riitä

ryminällä alas
pilvilinnoista

kova maa
ei olekaan
niin haavoittava

kun on turvallisesti
pää pilvissä

ei tarvitse tulla alas

kuka sitten nauraa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot