kissan kosketus iholla

Runoilija minunenkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tasan ei käy onnenlahjat.
 

lämmintä

Annoin vähemmän
mitä pystyin

tein kaiken puoliksi
vain laiskuuttani

en ole viisas,
mutta fiksu

tiedän mitä sanoa
kun soittaa hätäkeskukseen
ja saa ambulanssin
kiirehälytyksellä kotiinsa

soitan sinulle yöllä
vain kertoakseni kuinka rakastan
ja kuinka vihaan

ilman öisiä katuja
en varmaankaan eläisi

kissan kosketusta iholla
lämmintä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot