Ei minun rajattomuuteni sitä tarkoita,
että sinulla olisi lupa
istahtaa edes kaukaisimmalle muurilleni
Ei minun tarvitsevuuteni sitä oikeuta,
että sinä kutoisit siitä omaa pienuuttasi
lämmittävän peitteen
Eikä minun katumukseni takaa sitä,
että sinullekin
olisi jo anteeksi annettu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit