Löydä en

Runoilija Sny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wanna-be runoilija
 

Vielä eilen hymy kasvoillani
säteilevät silmät peilisissäni
se himmeästi hehkui sisältäni
kipinä toivon, kätköistä sydämeni

”En välitä sinusta enää”
kerroit minulle tänään
enää löydä en sitä
kipinää, edes sydäntä

Painoit teränlailla rintaani
sanat satuttavat, niin hitaasti
nyt turta olen, tunne en
edes puremia pakkasen

Kuinka vaikeaa onkaan
jatkaa matkaa loputonta
ehkä tähän, hyvä jäädä on mun?
sulkea silmät, olla luona rakastetun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa runoilua hyvin kipeästä tunteesta. Kuitenkin lopussa lukija huokaa ja hymyilee...kaunista on rakastaa vaikka ilman vastarakkauttakin. Tällaisia tuli runostasi vaikuttavasta, mieleeni.

ehkä vielä joskus kipu rinnassa hieman hellittää...
ei se mihinkään häviä, hellittää vaan hieman..
kaunis runo

Syvällinen, surullinen, kaunis... Kliseitä heti aamutuimaan. Tätä runoa en osaa kuvailla sen paremmin. Juuri tätä se on kun yht'äkkiä huomaakin olevansa yksin, vaikka luuli että se toinen olisi vierellä aina... Koita jaksaa =)

 

Käyttäjän kaikki runot