muutin mieleni:
en halua sinulta mitään
on surullista,
että nämä kamalat muistot
ovat parhaita, joita minulla on koskaan ollut
huomasin, kuinka paperi kupristuu kosteudesta
- en huomannut,
kuinka sinuun sattui
Selite:
häpeän sinua.:-( tajusin tänään. tai oikeastaan eilen...
Tähän runoon innoitti elokuva, jonka katsoin!:-)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiehtova puhutteleva runo tapahtumien muuttumisesta muistilokeroissa.