Onko nyt päivä jona muistan
Vai se päivä jolloin haluan unohtaa
Ketä juhlimme
Onko hän kuollut vai läsnä
Muistammeko hyvän vai pahan
Ilon vai kidutuksen
Se minkä muistan
Sitä en juhli
Se minkä unohdin
Oli parasta
Nyt olen minä
Tunnette minut
Vai se päivä jolloin haluan unohtaa
Ketä juhlimme
Onko hän kuollut vai läsnä
Muistammeko hyvän vai pahan
Ilon vai kidutuksen
Se minkä muistan
Sitä en juhli
Se minkä unohdin
Oli parasta
Nyt olen minä
Tunnette minut
Selite:
On kymmeniä tuhansia joille päivät ovat vain päiviä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Naseva kuin ytimekäs joka on tuotu laadukkaasti esille. Toisinaan on pelkkä arkinormi juhlaa "kunniakkaampi".
paljoin ajatuksin
et säästele
upeaa runoutta
opettaa katsomaan
päältä
alta
tulla katsotuksi
ja nähdä
Sivut