Mustan aidan tuolla puolen
Valtavan kynttilämeren sisällä
Puhaltelin itseltäni valoa, muistojani
Tajusin etten saisi noita kynttilöitäni,
kulkuni hehkuja sammuttaa
Odotin, ajattelin, kuuntelin sisälleni
Katsoin korpin silmiin aidan päälle
Ei ollut paha korppi
Lehahti lentoon ympärilleni
Siipien viimalla liekit lepattamaan oikoi
Hiljaa vahvasti mieleeni siivet hipaisi
Aitaa puran nyt, isoko? varmasti iso
En anna muistojani hukata
Mustan virran mukaan lähteä
Ei minussa tilaa ole monelle
Tuulelle ei seitsemää suuntaa
Selite:
Työ iso kipeä, ymmärtäisitkö aitani laudat
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi