Ehtisitkö elää luottaa
Avaisitko oven tunteille
Syliisi rakkautta odottaa
Hellä kosketus lanteille
Tulisitko minulle sinusta
Selite:
Jotain elämästä....jotain unesta
Herkän ihmisen haaveilua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi