Porras yksi
Ai että helpotti
meinas tulla kiire
No voihan helv...
tyhjä rulla
arghhh
Ai että helpotti
meinas tulla kiire
No voihan helv...
tyhjä rulla
arghhh
Selite:
Väsyneenä sitä ihminen on parhaimmillaan. Varsinainen sanaseppo :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut