Sadepisara on kyllä rohkea
Sieltä se ylhäältä hyppää
Ilman laskuvarjoa
ja
alasti
Täysillä tantereeseen ja
PLÄTS ! !
On sillä munaa
Sieltä se ylhäältä hyppää
Ilman laskuvarjoa
ja
alasti
Täysillä tantereeseen ja
PLÄTS ! !
On sillä munaa
Selite:
Tuolle ei nyt keksi selitettä... ;-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut