kun ei tulisi
sitä
hetkeä
unohdusta
katson
käsiäni ja
mietin
mitä kaikkea
olen koskettanut
toivon itselleni
älä unohda
sitä
hetkeä
unohdusta
katson
käsiäni ja
mietin
mitä kaikkea
olen koskettanut
toivon itselleni
älä unohda
Selite:
Se on mielelle kova isku jos ei enää muista,,
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut