Käännä kasvosi tuuleen
Sulje silmäsi kuuntele
Tunnetko tuulenvirin hipaisun
Ne ovat ajatukseni
Kuuletko äänet luonnossa
Se on kuiskaukseni
Tunnetko saman lämmön kuin
sydämeni nyt....
Selite:
Haaveilla voi sellaisesta mitä haluaisi olevan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän tästä.
Sinun runoissasi tuulee ihanan kevyesti.
Sivut