Yöhön hiljaa kuiskaan
Silti huudan
Avoimet tunteeni vaativat kohdetta
Suoko kyynel helpotusta
Onko rakkauteni jäänyt ansaan
On kuin kulkisin elämän varjossa
Pienten valonsäteiden avulla pääsen eteenpäin
Onko sysimustassa valonsäde jota kosketan
Selite:
Äh.. hiukan kylmä olotila
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi