Hiljainen yö
Hetki sinulle
Kiireettä saan vaeltaa
Halki puhtaan valkeiden hankien
Pakkasessa paukkuvien puiden lomitse
Tuulen sylissä pehmeästi lähellesi
En uneen rauhoitu
Ilman ajatusta sinusta
Selite:
Kerran lapissa, aina lapissa. Talvet on siellä niin kauniita.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana, todella.
Sivut