Seuraavana aamuna

Runoilija papaija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikaansaamaton minä palasi lueskelemaan ja toivottavasti vielä joku päivä runoilemaan näille nostalgiantäyteisille sivuille :)
 

Katsot krapulaisia kasvojani
mietin missä wc on

Grillliruoka ja tequila
eivät taida sopia vatsalleni

Harot sormillasi takkuisia hiuksiani
minua hävettää rasvainen kuontaloni

Et lakkaa tuijottamasta silmiäni
ovatko ne kovin turvonneet?

Nukahdan hetkeksi
ja hymähdän
kun kosketat hiljaa
tunnustellen huuliani

MIKÄ SUN NIMI MUUTEN OLI?
rikot päiväuneni ja kysyn
saanko käydä suihkussa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upea runo. Niin todellinen..

 

Käyttäjän kaikki runot