aika

Runoilija WaloMielinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2007
Viimeksi paikalla: 26.12.2022 19:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.1982

Joskus olin hiljaa,
Joskus olin kiltti,
Joskus olin kynnysmattosi.
Jätin sinut, Jätin hiljaisuuteni,
Jätin kiltin luonteeni.
Nyt en ole hiljaa,
Nyt en ole kenenkään
kynnysmatto,
Nyt olen kiltti
mutta pidän puoleni.


Ei tullut tytöstä laulajaa, ei taulujen maalaajaa.
Tää tyttö runoja rustaa
^^ 2007 2012>>> laulaa, maalaa ja runoja rustaa ;) vaik runosuoni ei toviin kukkinutkaan niin ei se kuihtunut kokonaan... ei vaan ollut usein sopivaa aihetta ja ainakaan "muusaa... nyt alkaa aiheita taas olemaan
2020>>> aiheita ja aivoituksia.. Siitä mitä on ollut ja on. Ehkä. Varmaa on vaan että muusan etsinnässä luovutin. 
 
 
Ehkä joku
ehkä joskus
ehkä jossain

Ehkä tai ehkä ei
Ennemmin ehkä
Ennemmin ehkä ei

Kumpa joku
Kumpa joskus
Kumpa jossain

Joku joskus jossain

Loppu elämän alku... 3 kissaa :D <3

Piirtelen pilville kultareunat
Pistelen neulalla nuket

Ei ei nyt
Vaan ne vanhat

Ja Ei ei pahalla
Vaikka ihan tahallaa

Mut  nyt ei tarvinut
 liimailla paloja
Ei alimpaan manailla
Ei maalailla kuvia
Ei yhtään mitään toivoa
Ei haaveilla
Ei tyhjiä vannoa
Ei edes sanoja sanoa

Vain 2
Vain24
Vain 730


Minä

Minä tässä ja nyt
Minä eikä kukaan muu
Minä ja mun napa
Minä ja mun nenä

Nenä pysryssä
Oman navan ympärillä

Ei ei pahalla
Vaikka ihan tahallaa

Myytäisiinköhän jossain
Niitä lappuja mitä käytetään hevosilla

Täältä tullaan... Tuo
Määrätön päämäärä



Aika on kultaa
Miksi sitä aina tuhlaa? 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa, aika kulkee ja kaikenlaiset muistot jäävät <3 
 

Käyttäjän kaikki runot