Peruskallio

Runoilija Mirette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.3.2017 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen Loppuun asti Olemaan minä Hellämielinen tulisielu Lupaan itselleni rauhan Vielä jonain päivänä
 

Tänä aamuna rakkaus oli kudottu siitä
että vessasta takaisin sänkyyn kömpiessäni
käperryin mieluummin hankalaan asentoon
nurkkaan
kipeän selkäni kanssa

kuin tönäisin sinua nukkuessasi niin rauhaisasti

Tänä aamuna rakkauden nimi oli unesta raskas
lämmin kämmen hiuksiini painettu

ja hiljainen "huomenta" kutittamassa korvassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot