Kuolo korjasi kelloni.
Aikani kateissa
niellyt sen maa niin kaunis
sokaissut kirkas luojan taivas
Valehtevat punaiset digisormet,
heijastavat tiimalasin murusia
kuin välkkyvät parvekekaapelit
kuin välkkyvät seksikaupan ikkunat
Eivät värähdä varjot,
viisarit aurinkokelloni
Eivät leiki hetket,
-nousut ja -laskut mieleni
Valot päälle, valot pois
ja loistavat
kaamokseni hohtotähdet
Eihän täällä edes näe
Selite:
11/12/19
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit