RAKKAUS.
syö vanhat sukkani.
KUOLEMA.
Haluaisitko jäädä kahville?
Syntymä.
Sokeria teen sekaan.
Makaroonilaatikko.
Ja Muumilaakso hukkuu halauksiin.
Selite:
Rakastan yli kaiken.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi