AuringönSÄteet leikkivät
talven lumisilla hangilla
heijastuen joKAIsesta lumihiutaleesta.
Hopeiset kuunsäTEET kesän hiekkarannoilla
KULTAa jokaisessa hiekanjyväsessä.
MUSTAlle taivaalle pirskottu hopeisia tähtiä,
huuto jonkin ELÄVÄN.
Selite:
Nämä uusimmat ovat nyt tällaisia yöllisiä tuotoksia.. tasosta huomaa kyllä :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi