Voi pientä raukkaa hukkaa
yksin jäi ilman rukkaa
pien ol' ilo elämän täl
kun koulu alkoi näin nyt häl
Pient' ol' sateet taivahan
Pient' ol' arjet harmahat
Verrattun tähän karmivaan murhahan
sil opettaja häl nyt murheet toi
"mis on kirjas?" älähti ja kaipailin
Tunti vier siin mis toinenkin
ain' samaa vanhaa Dunckerii
Sit olkoot oppein suurimmin
Kun sinut saan nähdä omimmin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi