kauemmas

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävän uuvuttamat sanat
huuhtoutuneet odotukseen
jäävät koko ajan kauemmas

kilometrit välissämme ovat vain numeroita

Epätodellisen kauniit lupaukset
lasketaan minuutteja huomiseen
on ainakin kaksi syytä jatkaa

Elämä on liian lyhyt
että jäädään paikoillemme
katse harhailee muualle
etsii toista

Viimeinen halaus murto-osasekunnin
liian pitkä
Katse lupaa
me nähdään vielä

Selite: 
Miksi olet vielä vieressäni?
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa tekstiä :)
mä tykkään tästä.
se muistuttaa jostain hyvin tärkeästä!

Elämä on liian lyhyt,
mutta eihän sitä tajua.

lasketaan minuuteja huomiseen, mutta miksi?
Mitkä ovat syyt jatkaa?
upea runo.

Ihana runo <3

Tiiäkkö et mulla on nyt jotenki syyllinen olo siitä, että sä ajattelet näin. outoa.

Mutta sit ku se hetki lähenee ajattelet jo eri tavalla :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut