aamu

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
kunpa aina muistaisin sen hitaan aamun
kun päivä yritti hiipiä makuuhuoneeseen
jossa nukkui se kaikkein pienin
vielä hetken ennen huomista

aamutakkini sisään sinut suljin
jotta unesi eivät karkaisi pois
hiustesi tuoksua salaa hengitin

kunpa en unohtaisi vuosienkaan päästä
kuinka mahduit syliini käpertymään
ja kun poskesi hipaisin uniseen hymyyn
toivoin että tiedät
miten paljon sinua rakastan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista rakkautta
Suloista, pienen lapsen hyvinvointi pitäisi olla kaikille tärkeää <3 
Suloinen : )

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut