13. perjantai

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sidotaan sut uudestaan meihin kiinni
lahjaksi sille jonka ilta tämä on

Salamavalon lävistäessä keinuvan musiikin
vangitaan tämä lyhyt hetki
muutamaan kymmenesosasekuntiin
eikä päästetä irti

Katossa tanssii tähdet
ei sun silmissä enää kiillä kyyneleet
Ohenevat hymyt kaikkialla ympärillä
saavat meidät nauramaan

Tuo tämä päivä takaisin
hypätään siihen hetkeen taas joskus

lupaathan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana. täydellinen.
pakko siis lähtä pe

Puhekielinen runosi on mukavaa luettavaa. Alku aika murskaava - säe, joka herättää mielenkiinnon. Kolmas säe paras ja kantaa runon hienosti loppuun. Toimisi ilman viimeistä "lupaathan" pyyntöäkin, mutta erinomainen myös näin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut