opeta minua

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

huoleton elämä
ja sivulipsahduksia
oli helppoa rakastaa
päivän kerrallaan

en halua sinua vain hetkiksi
joista pidän yksin kiinni
haluan olla sinun

opeta minua olemaan kahdestaan
mutta älä leikkaa siipiäni kokonaan
värini haalistuvat päivänvalossa

ja taas kun aurinko paistaa matalalta silmiin
minun on ikävä

Selite: 
kesäöissä on taikaa
Kategoria: 
 

Kommentit

kirjoitat hyvin, nuorekkaasti ja suoraa. osaat. en ole ehtinyt päiviin viikkoihin kuukausiin ajattelemaan, lukemaan, kirjoittamaan ja nyt tuli tällainen ilta, pystyy pysähtymään ja tajuaa "minun on ikävä", ehkä kipeää.

teit vaikutuksen.

ja hei, hyvää syntymispäivää myös.

"kesäöissä on taikaa" liiankin totta.
tykkäsin tästä paljon.

kirjoitat hyvin, nuorekkaasti ja suoraa. osaat. en ole ehtinyt päiviin viikkoihin kuukausiin ajattelemaan, lukemaan, kirjoittamaan ja nyt tuli tällainen ilta, pystyy pysähtymään ja tajuaa "minun on ikävä", ehkä kipeää.

teit vaikutuksen.

ja hei, hyvää syntymispäivää myös.

"kesäöissä on taikaa" liiankin totta.
tykkäsin tästä paljon.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut