viimeiset aamut

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

älä tule helmikuu
pelkään sinun jäätäviä silmiäsi
jotka tekevät pisteen tälle ajalle
johon olen turvallisesti kietoutunut

mitä jos jättäisit meidät tänne
juoksentelemaan kovilla lattioilla
kertomaan miljoona kertaa samaa tarinaa
jakamaan kulumattomat tunnit
viileillä käytävillä

heräisin mielelläni vielä tuhat pakkasaamua
nukahtelemaan raskaisiin aamupäiviin
piirtelemään kuviasi vihkon kulmaan
etsimään nurkista se tyttö joka olin
kaksi vuotta sitten

en kai uskalla nostaa katsettani
nähdäkseni kaikkien kasvoilla se sama tuttu
uuden alun hymy

Selite: 
opinto-ohjaaja ei kertonut että tulevaisuus<br /> on muutaman kuukauden päässä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut