mä pelkäsin,
että meidän elämä on mennyttä.
ilmassa oli lopun alkua.
itkin kipeästi,
voi luoja miten se sattuikaan.
mikä on?
sä kysyit.
vastasin,
etten voi enää elää näin.
kerroit tietäväsi,
olit pahoillasi.
silloin sä suljit sun silmät
ja luulen nähneeni kyyneleen.
Selite:
tiesin, et tiedät.. jotain täytyy tehdä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi :( ihana <3