Kun katsoin taivaalle, näin kirkkaan ja välkehtivän tähden,
kun katsoin tarkemmin, näin miljoona lisää.
Ja sieltä jostain, tähtisen taivaan tuolta puolen, hymyilit.
Näin sinut, näin teidät, monta hymyä, tähtiryppäässä.
Kun hymyilin varoen, naurusi sädehti, kutsui minut luokseen.
Kiedoit kätesi ympärilleni, kannoit vahvoin siivin.
Suojelit, ja tiesin sen, olin siis siellä, silloin, turvassa.
Pidin tiukasti kiinni, rakastin, en koskaan päästäisi irti.
Tartuit käteeni ja kasvatit siivet, lensin kanssasi, poikki taivaan tähtisen kaaren.
Rakastin, ja tiesin, että sinäkin rakastat.
Pidät edelleen kättäni omassasi, ja lupaat, ettet koskaan päästä irti.
Selite:
Insipiraatio keskellä yötä ja tämmönen oli tulos :D
♥YUme
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi