Älä anna sen häiritä,
vaikka välimatka repii haavoja auki
Älä anna sen masentaa,
että vaatteesi tuoksuvat minulle.
Anna sen mennä,
minkä tunnet sydämessäsi
Anna sen tuntea,
kun kosken sinua.
Anna sen rakastaa,
jottei tarvitse odottaa enää.
Odottaa sitä päivää, kun sinut taas viereeni saan.
Selite:
Rakkausonturhaapaskaamuttaonseainasenarvoistakin.<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa kerrontaa
pidin todella paljon