On kivuliasta muistaa
kuinka hyvältä oikealta tuntui
olla lähelläsi
Kun käsivarsiesi alla
olin suojassa maailmalta
enkä halunnut lähteä
Ja kaukana sinusta
toivon niin kovasti
kumpa löytäisit sen
mitä jätin luoksesi.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi