Jokainen ihminen voi satuttaa toista
mutta rakastamiseen tarvitaan enemmän
Minä halusin olla se
jonka huulilla kasvatit hymyä
mutta teit minusta vahvemman
Kivun avulla minusta tuli selviytyjä
eivätkä vanhat haavat koskaan hävinneet
ne jättivät jälkensä
Repeytyessään auki satuttivat enemmän
kuin aiemmin
Sinä vahvistit minua rakkaudellasi
välillä sekin sattui
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi