Tunnen päässäni naksuntaa taas
mutta tämä on erilaista
ei enää se luistinradaksi muuttuva ihminen
vahvempi kuin koskaan
ja minä olen minä enkä muuksi muutu
hyväksy se tai poistu takaovesta
Ampukaa, jos osutte!
Minä jatkan osumista huolimatta
Tätä madon elämää on kestänyt jo kauan-kauan
tahdon linnuksi taivaan rantaan
madon aika matelee
linnun aika liitelee
kyllä minä vielä pääsen
pääsen sinne kauniiseen paikkaan
ja sitten kesätuuli halaa
ja puolivaltakuntaa laulaa kiitosta
Selite:
Olen voitolla.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi