Viime yönä kuulin hiljaista musiikkia
Maalailin kauniita sanoja seinille
Näin lelumobilen sänkyni yläpuolella
Kuvittelin olevani tuuliviiri
Katolta näin puiston avautuvan edessäni
hetken tunsin putoavani ylöspäin
Hiljainen melodia yhä korvissani
tahdoin lentää ja kimaltaa tähtien kanssa
Vielä jonain päivänä olen hetken legendaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis päättäväinen runo.