Nimetön

Runoilija Ihmistaidetta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2004
Viimeksi paikalla: 7.11.2015 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Clean start
 

Näin kissan, sanoi naali.
Se vuodatti kyyneleitä minä sylissään, naali jatkoi.
Ja minä en osannut tehdä mitään kuin kiertää kehoni sen ympärille ja pitää kiinni, kun se itki lohduttomana.

Olin unohtanu miltä kosketuksesi ja läheisyytesi tuntui. Ehkä pelkäsin todellisuuden rikkovan unen.

Edelleen on liian pimeää, että voisi nähdä mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot