Lapaset jäi kotiin
sormia pistelee kylmyydessä liikaa
syksy ei ole tänään masentava
eikä vesilammikot
joihin kumisaappaat jalassa
hyppään
upota tänään pohjalle
villapaita on piikikäs
ja hymyilen salaa
kun musiikki on tänään niin kaunista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno.