Suolaiset ja makeat
vesipisarat
sekoittuvat
Ja minä sinua tänään tarvitsen
mutta muita en
Ylitsepääsemätön asia
on suihkuhanan sulkeminen
kun vesi poskella käsillä selällä
vierii vierii
vierii
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi