Rahalla onnea

Runoilija Puff Wowbagger

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Mulla on näitten mantujen krumeluurein talo
punainen maali ja kullatut ovenkahvat
ja saunassa muotoillut lauteet

Pihassa kunnan komein traktori,
uusinta vuosimallia,
ja valtaosa tämän kunnan pelloista, ne on minun.

Mutta ei ole perhettä,

Ja vessassani ei ole pyyhettä jonka yllä lukisi;

Ystävät

Selite: 
Oivallus vessassa asioidessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohojalaaseen tyyliin on kovin retee tää tekstin alku, joka sai suupielet korvihin nousemaan. Mutta tuo loppuosa olikin niin tiukkaa asiaa, että syrämestä kourasi.
Kaikenkaikkiaan varsin hieno runoteos, ajattoman ajankohtainen...aina.

En keksi tästä kyllä mitään moitittavaa, kertakaikkiaan. Kiitos.

Tässä on sitä jotain. Asennetta. Tää on helevetin hianosti kirjootettu. Tykkään runon sävystä ja tunnelmasta. Tällääsiä lisää.

Voi miten haikean suloinen.

Hieno runo
mielenkiintoinen ja yllättävä
alku on parasta!

 

Käyttäjän kaikki runot