Oudon ihmisyyden pesti.

Runoilija Puff Wowbagger

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Tämä pohjasakka, saasta
Kotoisin muusta maasta
Josta tänne liikaa kesti
ja siellä on kaikilla pesti
oudon ihmisyyden

Hänellä on suu,
Hän sitä käytää osaa
ja kun käyttää, arkaan paikkaan osuu.
suurimmatkin miehet polvilleen saa

Mutta ei,
Ei hän tunne tarvetta
lähteä loanheittoon mukaan
katsomaan sitä kuka
nielee hampaita
ja kenet kruunataan

Vahvoja suositaan,
Hän on vahva
vaikkei sitä muistutakkaan
hänen ei tarvitse saada

Päästä mukaan herjanheittoon,
pätemisen kaksinkamppailuun
valmiiksi hämmennettyyn keittoon,
jolla ruokimme suuren suun
---------------------------------------
Se suu, se nielee kaiken,
kurisematta, ja siltä pelastuu vain ken
ei lähde mukaan leikkimään,
muitten elämään
---------------------------------------

Ja häntä pelätään
Hänen viisaita silmiään
Ne ei ole lempeät
Eikä ne vihaa
Ne eivät iske lieskaa
Ne on ikityynet
ja niistä näkee
ettei ole kiire

kiire niin kuin muilla
jotka noutaa taivaalta kuuta
joitten tie on päämäärätön
joiden kulku on päätön
ja sellaisten polku kulkee
kohti luolaa joka ovensa sulkee
--------------------------------
Se luola, se nielee kaiken,
kurisematta, ja siltä pelastuu vain ken
ei lähde mukaan leikkimään,
muitten elämään
-------------------------------
Haistattaa pitkät kaikille
Salkkuherroille suurille.
Teidän jumalkuville
Asiansa tietäville miehille
Arvostetuille poliitikoille
ja rakkaalle yhteiskunnalle
---------------------------------
Asteikolla yksi viiva viisi
neutraali nolla
asteikolla yksi viiva viisi
radikaali kuusi.
---------------------------------

kun muut hakee valtaa loistoa,
hän tyytyy minimiin
hän ei ole onnenonkija
eikä usko suuriin nimiin

ja kun myyt hyppii perässä
mammonan vallan ja voiman
hän kulkee yksin vedessä
vastavirrassa maailman

se virta on liian vahva
vahvoillekkin vielä
sinne on moni mennyt
eikä palannut sieltä
-------------------------------
Se virta, se nielee kaiken
kurisematta, ja siltä pelastuu vain ken
ei lähde mukaan leikkimään,
muitten elämään

Selite: 
Juu, elikkä sama idea kuin Vätyksessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upeeta tekstiä...wau, nuo kielikuvat ja kaikki...kokonaisuutena huikea suoritus....:D

 

Käyttäjän kaikki runot