Sormenpäät

Runoilija kottarainen

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 26.5.2024 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun se on valmis sen tietää, se enää hetken voi kestää.
On toisinaan onnea vaikeeta sietää."
 
Kulkevat ihoni pintaa, 
peukalosi syrjä silittää seuratessaan

Edes ja taas
Ylös, alas
Pyöritellen

Pala taivasta sormenpäissä
ja peukalosi syrjässä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kuvailtu, joskus ei tarvita kuin peukku ja herkkä hetki <3 
Eikö :)
Ihanan aistillinen runo! 😍
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot