Lapsena luottaa hammaskeijuihin niihin luotin minäkin,
kun naapurin Viljamin hampaat vaihtui markkoihin.
Minäkin yhden irrotin, mutta tilalle sain dollarin,
joka kelvannut ei tädille kioskin!
Turhaan hampaani turmelin uskoni menetin keijuihin!
Turhaan hampaani turmelin uskoni menetin keijuihin!
Nuorena uskoo johtajiin niihin uskoin minäkin,
kun pääsi naapurin Alexin niihin sisäpiireihin.
Sitä yritin minäkin, mutta tilalle komean kravatin
sain paikan piiskattavan aasin!
Turhaan itseni turmelin uskoni menetin johtajiin!
Turhaan itseni turmelin uskoni menetin johtajiin!
Wanhana ei usko keijuihin eikä puoluepolitrukkeihin,
siksi Hessu Hopoa äänestin ja aamulla tajuni räjäytin,
kun lehden eteeni avasin ja kauhukseni huomasin
että Hoposta tekivät pääministerin!
Turhaan protestia äänestin saimme johtajaksi sarjakuvasankarin!
Turhaan protestia äänestin saimme johtajaksi sarjakuvasankarin!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi