Kaikki oli käsissäin
silti vain huomisen näin.
Väärinpäin
niin väärinpäin!
Nyt istun häpeissäin
kun kaikesta paitsi jäin.
Kaikesta paitsi jäin!
Elä tässä elä tässä ajassa
harha asuu huomisessa.
Eilinen jo mennyt on
huominen on käsissä kohtalon.
Vain tänään käsissäsi on!
Kaikki oli edessäin
silti vain taakseni näin.
Väärinpäin
niin väärinpäin!
Nyt seison selvinpäin
ja mietin miksi näin,
kaikesta paitsi jäin ?
Elä tässä elä tässä ajassa
harha asuu huomisessa.
Eilinen jo mennyt on
huominen on käsissä kohtalon.
Vain tänään käsissäsi on!
Kaikki oli sylissäin
silti vain itseni näin.
Väärinpäin
niin väärinpäin!
Nyt itken yksinäin
ja tiedän miksi näin,
kaikesta paitsi jäin.
Elä tässä elä tässä ajassa
harha asuu huomisessa.
Eilinen jo mennyt on
huominen on käsissä kohtalon.
Koko maailma tänään sylissäsi on!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi