askel kerrallaan eteen päin kuljen.
helppoa ei ole unohtaa, silti yritän.
minkä takia?
itseni.
yksi askele ylöspäin toivottavasti en tipu.
sitten kun olen ylhäällä...
niin mitä sitten??
olenko onnellinen?
en tiedä.
toivon jotain hyvää.
rakkautta.
unelmaa.
askelmia on vielä monta mutta yritys sitäkin suurempi kun askelmien määrää.
joten enköhän selviä.
ainakin ystävien avulla.
Selite:
nojoo-.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi