Tartuit koukkuuni
suomusi kiilsivät kauniisti sateenkaaren väreissä
Kurkotin sinua syliini
melkein tavoitin,
ennen kuin liu’uit pois
ihana pyrstösi välkehtien
rintasi kummut ylväästi kohoillen
painuit veden syleilyyn hiljaa kuiskaten
uidaan yhdessä , rakas
Näin aalloilla keinuvan alastoman neidon
kuin lumpeenkukan
ennen kuin katosit iäksi
elämästäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit