Tulisesti

Runoilija Cruentus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wanna get my only own falling star....
 

- En jaksa enää edes odottaan,
Haluan sut nyt tai heti,
Enkä odottaa enää koskaan tätä hetkee.

- Teen kaikkein et sut vaa saisin,
En tahdo tältä elämältä muuta ku vaa sut,
Hey muru, voisitko antaan mahdollisuuden nyt.

- En voi sulle paljoo ulkosesti lupailla,
Tiedän, en oo sitä komeinta ja kauneinta,
Mut oon sisältä viä sitä parempaaki ku ulkosta lumetta.

- Voin tarjoo sulle todellista rakkautta kädestä käteen,
Voin vain näyttää sulle mun sisimmäisen rakkauden,
Sielun tahdon ja sen kui hurjasti mie vaa sua palavasti tahdon.

- En tuu sua koskaan yksin jättään tai sulle nauraan,
Pidän susta ain tiukasti kii, ihan sama missä mentiin,
Sie ja mie alusta loppuun, tiedät et tarkotan ja haluun vaan sut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cruentus Mystica 1.10.2012 1 Runo
Cruentus Melankolia 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Raksu 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Yellow 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Ace 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Tulisesti 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sisukas 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sirpale 25.8.2012 0 Runo
Cruentus Sisqo 4.7.2012 0 Runo
Cruentus Nostalgia 18.5.2012 1 Runo