- Olet nätti kaunis ja ihana,
en voisi sua muilla sanoilla kuvailla,
hymysi mulle valoa antaa, tahdon sinut luokseni kantaa.
- Silmäsi ruskeat uutta eloa minuun tuo,
ihastukseni sinua kohtaan isompaan luo,
en tarvitse kuin sinut jos vain niin suot.
- Onnellinen olen kuin hymysi nään,
surut ja murheet käännytät pois tänään,
Murheeton ja suruton oisin jos mun luo jäät.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi