Rakastella
miten naurettavaa että kaikki tabermanit ovat siitä kirjoittaneet.
Nyt vasta sen näen:
ei siitä voi kirjoittaa,
sana omistaa jo itsensä
rakastella
sillä on jo sinun kehosi kaiku.
Selite:
"voi kaipuustakin syntyä sellaisia kuvia" :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi