Minä niin halusin
leikkiä vähän keijukaista
Kun minulla oli melkein siivetkin
En tiennyt
että keijut elävät jääkautta
Eivätkä ne muista
mitä lämpö tarkoittaa
Minäkin muutuin tunnottomaksi
haluten kuitenkin sopeutua
ja luopua
Pitää kiinni jääpuikoista
vaikka rakkaus huusi niin kovaa
Kutsui valoon
Liian monta vuotta
ja liian sairas mieli
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi