Kukaan ei suutele niin kuin sinä,
ei pidä niin lähellä
Kukaan heistä ei ikinä opi minua,
eikä anna iloa
Kenellekään heistä ei ole silmissä sitä katsetta,
eivätkä kukaan heistä saa minuunkaan mitään tunnetta
Eikä kukaan heistä osaa lähteä niin kuin
sinä lähdet,
jätät minut kärsimään ja hymyilet.
Selite:
mitäs tästä sanomaan..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi